dilluns, 3 d’octubre del 2011

Diari de seminari, 3 d'octubre

Per començar, hem iniciat la classe amb una lectura en veu alta de la Laia Castellnou, al finalitzat la lectura hem fet una crítica constructiva amb els aspectes positius i els que es podrien millorar sobre la lectura en alt.
Hem estat tractant els aspectes importants del fet de parlar en veu alta i el que hauríem de tindre en compte, els fets més importants són la velocitat, el volum, la vocalització i l'articulació. Hem de llegir lentament ja que els que ens escolten han d'assimilar i entendre el que els hi estas dient i per això es necessita temps. Per aconseguir aquest temps és important fer pauses entre els signes de puntuació. Un altre aspecte a destacar és el fet de posar èmfasi als elements que tenen les frases.

Seguidament d'haver comentat el conte, hem comentat l'article que ens havíem de llegir sobre la universitat, llegint aquest article ens hem adonat de les dificultats que té, per tant és una lectura que l'has de llegir amb una exel·lent concentració.
La rosa ha respòs algun dubte que teníem de vocabulari i hem opinat sobre el text, si estàvem d'acord amb ell o no.

També hem comentat la xerrada que ens van donar el dimarts passat dia 27 de setembre.

Per acabar la classe, la Rosa ens ha passat unes fotocòpies amb les recomanacions de citar les veus autoritzades, citar els autors ens els treballs que presentem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada